Sport

Sportolási lehetőségek a Petőfiben

BEAC Női Kosárlabda Szakosztály
Edzés: hétfőn és szerdán 16:00-17:00  és kedd csütörtök péntek 16:00-17:30 tartjuk a tornateremben.
Jelentkezés: Gyeőry Zsuzsanna szakmai vezetőnél.
Tel: +36-70-257-4481 Email: gyeory.zsuzsannabeac.elte.hu

MAFC férfi kosárlabda
1-4 osztályos fiúk
Edzés: hétfő és szerda 16:00-17:00.
Jelentkezni lehet az edzések időpontjában, valamint telefonon:
Kelemen Barbara +36-20-261-7496.

VASAS Karate
Edzés: Péntek 16:00-17:00.
Jelentkezés: +36-70-388-8265, vasaskarategmail.com

Akrobatikus rock and roll
Edzés: Kedd, 16:00-16:45.
Jelentkezés a foglalkozások időpontjában.

 

Bemutatkozik a BEAC Újbuda Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia

A BEAC Női Kosárlabda Szakosztálya 2013 óta működik Akadémiaként, büszkék vagyunk rá,hogy egyesületünk elsők között nyerte el a Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia címet 2018 januárjában. Utánpótlás műhelyünkben kétszáznál is több gyerek versenyez a különböző korosztályokban. Utánpótlás-nevelésünk célja kettős: egyrészt lehetőséget adunk a rendszeres sportolásra, másrészt neveljük azokat a játékosokat, akik felnőtt korukban megállják a helyüket a legmagasabb osztályban. Azt valljuk, nem az a kulcskérdés az utánpótlás korosztályokban, hogy melyik csapatunk hányadik helyen végez, sokkal inkább az, hogy hány játékosunk válik a kosárlabda elkötelezettjévé. Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel együtt a versenyző korosztályokban rendre ott vagyunk az ország legjobb csapatai között!
Amikor az egészségügyi helyzet lehetővé teszi, élvonalbeli játékosainkkal járjuk a kerületi óvodákat, közös játék keretében labdákat és sporteszközöket adományozunk, mert hisszük: a sportra, az egészséges életmódra való nevelés kicsi korban kezdődik. Legfiatalabb korosztályaink edzéslehetőségeit iskolai keretek között biztosítjuk, míg versenyző korosztályaink számára a Tüskecsarnok nyújt otthont. Terveink szerint 2023-ban visszaköltözünk a BEAC tradicionális székhelyére, a Bogdánfy úti csarnokba, ahol megújult, modern környezetben várjuk majd a kosarazni vágyó lányokat.

 

Bemutatkozik a MAFC Műegyetemi Atlétikai Football Club
Kedves Szülők, engedjék meg, hogy néhány mondatba bemutassam egyesületünket! Műegyetemi Atlétikai Football Club-ot (MAFC) 1897-ben alapították. Magyarország harmadik legeredményesebb, aktív, férfi kosárlabda egyesülete a maga 7 bajnoki címével, 24 bajnoki ezüstérmével, 10 bajnoki bronzérmével és 5 kupagyőzelmével. Az utánpótlásért felelős Kosárlabda Akadémiánk, a MAFC Akadémia, az ország legjobb csapatai közé tartozik. Kiválóan felkészült, képzett edzőink azon fáradoznak, hogy az ide kerülő fiatal gyerekekkel megszerettessék a sportágat és sikeres, ügyes kosárlabdázókat neveljenek belőlük. Klubunk fennállásának hosszú évtizedei alatt számos válogatott játékost adtunk a magyar kosárlabda sportnak, akik a hazai és külföldi bajnokságokban egyaránt, remekül megállták és megállják a helyüket. Azok, akik nem a profi sport világába kapcsolódtak be, számos rekreációs kosárlabda csapat oszlopos tagjai.
Akadémiánk az iskolával hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol. Testvér egyesületünkkel együtt hívtuk életre az iskolai Mikulás kupát, amely minden év decemberében kerül megrendezésre, és roppant népszerű sportrendezvénnyé nőtte ki magát. Kosárlabda tanfolyamunk kb. 10 éve működik töretlenül és sikeresen, hála az iskola támogatásának. Edzéseinken játékos formában történik a gyermekek képességfejlesztése, illetve a kosárlabda-játék alapjainak megismertetése.
Nagy szeretettel várunk minden olyan fiú gyereket edzéseinkre, akik szívesen kipróbálnák magukat kosárlabda sportágban!


 

VASAS karate

 

Akrobatikus rock and roll