Sportnap

bl küldte be időpontban

2024. május 31-én külső helyszínen rendeztünk sportnapot.

 

 

A 2024. május 31-i DÖK napot külső helyszínen, a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban rendeztük meg. A tanítás nélküli munkanap sportnap volt a gyerekek számára. A helyszín használatának lehetőségét a szeptemberi sportágválasztó rendezvényen nyerte el iskolánk. A program Németh Kata rendezvényszervező, valamint Schiller László üzemeltetés szervezővel egyeztetve az alábbiak szerint valósult meg:

9:00-13:00-ig használtuk a sport- és szabadidő központot. A BKK járatsűrítéssel segítette a kijutást a rendezvény helyszínére, hazafelé már szakaszosan indultunk.
A helyszínen rendelkezésünkre állt a tornacsarnok, az uszoda tanmedencéje (úszómesterrel), nagy műfüves pálya, pumpapálya (edzővel, kerékpárral), teniszpálya (edzővel, felszereléssel), kisebb műfüves fedett pálya.

Meghívott vendégek voltak:
- Egri Tamás karate edző, foglalkozásokat tartott;
- Danó Dorottya fitnesz edző, a bemelegítő tornát tartotta;
- Rovó Orsolya rocky bemutatót és foglalkozásokat tartott.

Egészségügyi személyzetet A Petőfi Jövőjéért Alapítvány biztosított a rendezvényre - a Jako Rescue Kft. mentőápolója állt rendelkezésünkre.

Programok: bemelegítő torna, sor- és váltóversenyek, kötélhúzás, úszás, tenisz, kerékpározás, karate, rocky, Just Dance vetélkedő. A rendezvényen kizárólag Petőfis diákok voltak a bemutatók szereplői is, büszkék vagyunk rájuk: Lipták Viktória és Tüdődi Fédra akrobatikus tánca (5.b), valamint a Rock Magic tanoncainak (2.,3.,4., 5.évf.) bemutatója.

A rendezvény végén az osztályok képviselői átvették a jutalmakat, ezeket a szeptemberi sportágválasztón elnyert utalványokból biztosítottuk.

A Diákönkormányzat patronáló tanár szervező munkáját az iskola vezetősége mellett nagyban támogatták Hámné Koncz Ágnes, Varga Annamária, Varga Dóra munkaközösségvezetők, valamint Horváthné Lukács Mária, Csukáné Tímár Ágnes, Kováts Adrienne pedagógusok. Köszönet illeti a kísérők (osztályfőnökök, osztályfőnökhelyettesek) odafigyelését, felelős hozzáállását is.